ELAB Care
      Thuiszorg op maat!

Informatie voor zorgverleners 

Werken bij ELAB Care 

Vanaf 1 januari 2019 heeft u de keuze om voor ELAB Care te werken als ZZPer of in Loondienst. Indien u als ZZPer bij ELAB Care wilt werken sluit u een Overeenkomst van Opdracht. Daarbij geldt dat u zich verbindt aan het leveren van de overeengekomen dienstverlening (op vaste tijden en bij vaste cliënten) waarbij wij de gewerkte uren volgens een online declaratiesysteem maandelijks vergoeden.

In Loondienst volgen wij het CAO VVT 2018-2019 volledig. U kunt het CAO hiernaast downloaden. Wij bieden u een Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, welke automatisch kan worden verlengd. 

U kunt aangeven voor hoeveel uur en in welke dagdelen per week u beschikbaar bent. Wij bieden u binnen die beschikbaarheid en in het verzorgingsgebied waaronder uw gemeente valt cliënten die met ons een zorgarrangement hebben afgesproken. U geeft ook aan voor welke werkzaamheden u beschikbaar bent.

Wanneer u werkzaam bent bij een andere zorgorganisatie en u wilt de overstap maken naar ELAB Care, kunnen wij u helpen bij die overstap. Ook als u cliënten wilt meenemen heten wij die van harte welkom en behoudt uw cliënt zijn/haar vaste vertrouwde hulp. 

Beloning

Wij zorgen uiteraard voor een CAO-conforme beloning. Wij hebben oog voor uw persoonlijke ontwikkeling en uw ambities. Wij bieden vakantiegeld en -uren en een eindejaarsuitkering. ELAB Care biedt bovendien werkgerelateerde workshops aan, waarvan sommigen verplicht zijn.

Vragen

Indien u vragen heeft over het werken bij ELAB Care kunt u met het onderstaande formulier contact met ons opnemen. 
 

 

 

 

 

 


 


 


 


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info